diumenge, 28 de desembre del 2014

MOSTRES DOCUMENTALS

En aquesta sessió els i les alumnes varen començar a realitzar planols mitjançant el programa paint per després jugar organitzadament al pati



MAPA CONCEPTUAL ACTIVITAT 4

Aquí podeu observar el mapa conceptual que engloba una mica el projecte que he realitzat amb els meus alumnes:

ACTIVITAT 3: EL MEU CANVI CONCEPTUAL


Conclusions:
A vegades expressar la manera amb la qual aprenem i es creen nous aprenentatges no és fàcil, sobretot avui dia amb la revolució tecnològica en la qual vivim. Però si que és cert que l’organització i l’estructura de les activitats dos i tres d’aquesta assignatura poden fer que l’aprenent sigui conscient del seu propi aprenentatge i sobretot de com ho ha aconseguit. 
            La tecnologia afecta a la societat, a l’educació, ha d’estar contextualitzada, genera coneixement i no és una simple eina que atorga prestigi a qui la fa servir.  
           La societat també diu la seva i s’ha de regenerar a partir del coneixement que es va creant al seu entorn tenint en compte altres aspectes que els tradicionals com per exemple la transmissió cultural la qual ja no està tan sols en mans de la mateixa societat i l’educació sinó també a mans d’altres mitjans
           La ciència genera coneixements i a la vegada és la base de l’anàlisi dels altres elements que es relacionen entre ells, com per exemple la sociologia o la psicologia.
           Dins les diferents societats l’educació ha tingut un compromís molt importat en la transmissió de coneixement. Però en els darrers anys aquesta transmissió ja no és exclusiva de l’educació sinó que han entrant en escena altres elements que han fet que el coneixement estigui en mans d’altres els quals poden tenir un poder superior a l’educació tradicional com l’entenem. Per tal motiu la educació ha de saber adaptar-se als nous moviments tecnològics i nodrir-se d’aquests per poder transmetre i generar un coneixement a partir d’una renovació pedagògica tenint en compte les peculiaritats de tots els elements.
           En conclusió, el procés deslligat de les diferents activitats proposades per la consultoria de l’assignatura, els diferents materials, la participació activa a un debat, la realització dels mapes conceptuals i la reflexió del alumne han desembocat en un canvi conceptual que es visible en les argumentacions presentades a més de la comparació de dos mapes conceptuals que proven de manera gràfica els nous models mentals adquirits.